Nieuwsflits week 49 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.


Zaterdag 9 december:

Schipluiden - Vanmorgen om even voor half zes is een auto uit de bocht gevlogen op de afrit Schipluiden/Den Hoorn van de A4 richting Rotterdam. Er raakte hierbij niemand gewond, maar de schade was aanzienlijk. Een berger heeft de auto afgevoerd. (Beeld: Piet de Ruyter)

873P2q.jpg

gNhgOv.jpg

FD3Fo2.jpg

iQxoat.jpg

Honselersdijk - Vanmorgen rond tien uur werden brandweereenheden van kazernes Honselersdijk en Naaldwijk op pad gestuurd voor een melding 'gebouwbrand' op de Broekpolderlaan. Er zou daar brand zijn bij een horecagelegenheid. Bij aankomst van de brandweermensen bleek dat er bij werkzaamheden op het dak een brandje was ontstaan. Die was echter met de inzet van brandblussers al geblust. Voor de brandweer restte daarom slechts nacontrole. (Beeld: Danny Botman)

EO8Mim.JPG

4QUDax.JPG

EOiAOZ.JPG

iv9Snn.JPG

Zondag 10 december:

Den Haag - Omstreeks tien voor zes vanmiddag zijn een personenauto en een bestelbusje op elkaar gebotst op de kruising van de Oude Haagweg en de Groen van Prinstererlaan. Politie, brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse geweest. Niemand zat echter bekneld. Een inzittende van de personenauto is in de ambulance onderzocht. (Beeld: Nick van der Toorn)

HY4K4e.jpg

iPqYPu.jpg

MatOqt.jpg

3zp4MU.jpg

Den Haag - Vanavond om even voor half acht ontstond op de Moerweg met de Pieter Langendijkstraat een kop-staart aanrijding tussen drie personenauto's. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd. (Beeld: Ivar Gieles)

XHSHTH.JPG

LWr1fv.JPG

KxLTin.JPG