Politie zoekt getuigen mishandeling | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen mishandeling

Den Haag - De politie onderzoekt een mishandeling waarbij een 36 jarige man in de Van Musschenbroekstraat kruising Minckelerstraat werd bekogeld met een stuk baksteen door twee jongens van ongeveer 13 jaar oud.

De twee verdachten stonden in een supermarkt ruzie te maken met een cassiere toen het slachtoffer hierover een opmerking tegen de verdachten maakten. Het slachtoffer kreeg een grote mond terug. Buitengekomen ging de woordenwisseling tussen het slachtoffer en de twee jonge knapen verder. Toen het slachtoffer met zijn vrouw en kind wegliep in de richting van de Van Musschenbroekstraat hoorde hij bij de kruising met de Minckelerstraat een steentje naast zich vallen. Hierop draaide de 36-jarige man zich om en zag één van de twee jongens een stuk baksteen naar hem gooien. Het stuk steen vloog rakeling langs zijn hoofd. De jongens fietsten vervolgens weg in de richting van de Minckelerstraat.

Van de jongens is het volgende signalement bekend:

Jongen 1:



  • kleine jongen, ongeveer 1.40 - 1.50 m lang

  • Noord-Afrikaans uiterlijk

  • Hij droeg een rode 'beanie' muts, beige/bruine jas, zwarte adidas trainingsbroek met op beide broekspijpen 3 witte adidas strepen en witte sportschoenen
Jongen 2:

  • groter dan jongen 1, ongeveer 1.50 - 1.60 m lang

  • Noord-Afrikaans uiterlijk en een mollig postuur en hoofd

  • Hij droeg een blauwe 'beanie' muts met een beige randje, blauwe trui onder zijn jas, zwarte jas met op de bovenarmen 2 grijze vlakken en een blauwe spijkerbroek
Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 


Powered by Steuernachrichten