Café overvallen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Café overvallen, politie zoekt getuigen

Vier mannen overvielen maandag 12 december een café aan het Lijsterbesplein. Toen de eigenaar achter de overvallers aanging, werd op hem geschoten. Hij raakte niet gewond. De recherche van politiebureau Segbroek stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.


In het café aan het Lijsterbesplein waren maandagavond kort voor middernacht naast de eigenaar drie klanten aanwezig. Opeens kwamen vier mannen met bivakmutsen het café binnen. De overvallers bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen en knevelden hen.

De overvallers doorzochten het café en maakten een onbekend geldbedrag buit. Daarna verlieten de overvallers het café. Het lukte de aanwezigen om zich los te maken en de eigenaar zette de achtervolging in. Hij rende achter de overvallers aan en werd op de hoek van de Lijsterbesstraat met de Hazelaarstraat beschoten. De overvallers stapten vervolgens in de Hazelaarstraat in een auto en gingen er vandoor. Bij de schietpartij raakte niemand gewond.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval? Heeft u de overvallers in de Hazelaarstraat in een auto zien stappen en wegrijden of kent u de overvallers? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Als u uw tip liever anoniem doorgeeft, kunt u bellen met de meldlijn M via 0800-7000.