Poging straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Poging straatroof, politie zoekt getuigen

Delft - Een 21-jarige vrouw uit Delft kon door op de Hugo de Grootstraat op woensdag 14 om 22.30 uur snel te reageren voorkomen dat haar telefoon werd gestolen.

De vrouw wandelde in de richting van het Westeinde toen een man haar passeerde. De vrouw pakte haar telefoon om iemand te bellen en zag dat de man terugliep in haar richting. Eenmaal bij de vrouw probeerde de man de telefoon uit haar handen te pakken. Door snel te reageren wist de vrouw dit voorkomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend:
Man van ongeveer 18 - 25 jaar, lengte 180 - 185 mtr, getinte huidskleur, smal postuur, smal gezicht met donkere ogen. De man had donker kort haar en droeg een spijkerbroek en een gewatteerde jas met capuchon.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze poging tot straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.