Rechercheonderzoek nadert ontknoping | Regio15.nl

Rechercheonderzoek nadert ontknoping

Het rechercheonderzoek naar de verdachten van de overval op de sigarenhandel aan de Ternatestraat is nog in volle gang.


Vrijdag 18 november om 17.45 uur kwamen twee jongens de sigarenhandel, waarin een postagentschap is gevestigd, binnen en bedreigde het personeel. Zij dwongen de medewerkers geld af te geven en verlieten hierna de sigarenhandel. De daders renden weg in de richting van de Bankastraat.

Zicht op mogelijke verdachte
De recherche verzamelde de afgelopen weken binnen gekomen tips over deze overval. Een rechercheheur van het onderzoeksteam liet vrijdag weten dat hij hoopt dat ook deze overval kan worden opgelost. Daarbij is de hulp vanuit het publiek onontbeerlijk.  "Hoewel we denken te weten wie de overval heeft gepleegd, zoeken we nog naar de gouden tip, zodat we deze verdachten ook daadwerkelijk kunnen aanhouden", aldus een rechercheur

Van beide verdachten is het volgende signalement beschikbaar
Dader 1: Blanke jongen van ongeveer 18 jaar met een lengte van 1.75 mtr. De jongen droeg een blauwe spijkerbroek en een glimmende jas. Hij had een slank postuur, een mager gezicht en donkere ogen.
Dader 2: Jongen met een zwarte glimmende jas. Deze verdachte droeg een capuchon over zijn hoofd.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.