Politie zoekt getuigen straatroof | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen straatroof

De politie onderzoekt een straatroof op de Kolk waarbij zaterdag 17 december omstreeks 14.15 uur een 13-jarige jongen werd beroofd van zijn portemonnee.


Het slachtoffer stond met zijn fiets op de brug van de Kolk toen hij werd aangesproken door twee mannen. Eén van de twee haalde de portemonnee uit de rugzak van de jongen. De jongen vroeg zijn portemonnee terug en zag dat de man het papierengeld eruit haalde. Hierna liepen beiden verdachten weg in de richting van de Voorstraat.

Van de twee mannen is het volgende signalement bekend
Verdachte 1: Forse man, donkere huidskleur en kort zwart kroeshaar. Hij droeg eeen zwart jack en een donkere spijkerbroek. De man was circa 25-30 jaar oud en was 1.70 mtr lang.
Verdachte 2: Dunne man met een donkere huidskleur. Hij droeg een donker Nike petje met daaronder kort zwart haar. Hij droeg een baardje en droeg een zwarte jas die tot zijn heupen kwam, met daaronder een spijkerbroek. Ook hij was circa 25-30 jaar oud.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.