80-jarige vrouw van handtas beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

80-jarige vrouw van handtas beroofd, politie zoekt getuigen

Twee nog onbekende mannen beroofden dinsdag 20 december op de Markt een 80-jarige vrouw uur van haar handtas.  De recherche onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen. 


De vrouw liep om 10.20 uur met haar rollator over de Markt toen plotseling twee mannen het mandje van haar rollator wegnamen. In het mandje zat de handtas van de vrouw. De mannen haalden haar tas vervolgens uit het mandje en gooide hierna het mandje weg. De verdachten renden weg over het fiets- voetpad tussen de flats van de Londenstraat. In de handtas van de vrouw zat onder andere haar portemonnee met daarin onder andere een bedrag van ongeveer 70 euro. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Signalement
Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Twee mannen van ongeveer 25 jaar van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst. Ze droegen beide een donkerblauw jack, een spijkerbroek en sportschoenen
Eén man had een lang en smal postuur, opgeschoren haar en een lang dun zwart staartje. De andere man had kort zwart haar.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.